KOLEKCIJA

Elegantne kožne torbe s potpisom Viktorije Bekam

nspirirane stilom 90-ih, torbe vrlo jednostavnih i čistih linija s elegantnim siluetama moći ćete nositi u svim prilikama

Torba iz Viktorijine kolekcije. AGENCIJE

A. F.

18.9.2022

U potrazi za savršenom torbom, uvijek težimo svestranim, praktičnim i elegantnim modelima. Stoga je kožna torba uvijek dobar odabir. Popularnost i važnost dobre kožne torbe potvrdile su kolekcije velikih modnih kuća, ali i poznatih modnih dizajnera. Na toj listi našla se i elegantni modeli kožnih torbi koje je kreirala Viktorija Bekam (Victoria Beckham). Naime, u njenoj kolekciji kožnih torbi možete birati između osam modela i nekoliko različitih boja.


Baš kao i njen trendi ready-to-wear komadi, i torbice su spoj ženstvenosti s maskulinim detaljima. Kolekcija je namijenjena za svakodnevne kombinacije. Inspirirane stilom 90-ih, torbe vrlo jednostavnih i čistih linija s elegantnim siluetama moći ćete nositi u svim prilikama.


Često kad dizajniram imam na umu vlastite potrebe, pa mi je praktičnost bila iznimno važna, rekla je Bekam. Moja torbica mora odgovarati mojoj svakodnevici, stoga i u manje modele možete pohraniti sve osnovne stvari, dodala je. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.