VIDEO

Najbolji trik za slaganje plahte s gumicom

Na internetu možete pronaći puno trikova koji pokazuju različite tehnike, ali u ovom videu imate sve na jednom mjestu - od slaganja peškira, plahti...

Jednostavno i lako. Printscreen

M. Z.

23.4.2023

Svi žele imati uredan i pregledan ormar. Međutim, mnogi se bore s tim jer mjesta nikad dovoljno. Zato je od velike pomoći slaganje odjeće na načine koji štede prostor.

Uredan ormar

Na internetu možete pronaći puno trikova koji pokazuju različite tehnike, ali u ovom videu kojeg je podijelila jedna mama imate sve na jednom mjestu - od slaganja peškira, košulja, traperica do donjeg veša. Uz trikove koji su prikazani u videu vaš ormar će uvijek biti pregledan i izgledat će tip-top.


Njeni trikovi mnoge su oduševili pa su neki video pogledali više puta. Mnogi su je zamolili i da ponovo snimi isti video samo ovaj puta sporije.

Pojednostavljeni sistem

Dobro organizirani ormar pruža pojednostavljeni sistem odjeće i dodataka kako biste uvijek znali gdje vam se što nalazi, a osim što je takav ormar pregledan, on je i estetski ugodan. Bilo da imate mali ormar ili walk in ormar, ovi zanimljivi načini za spremanje bit će itekako korisni.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.