ISHRANA

Bizarne dijete slavnih dama: Ono što one rade da bi smršavile graniči s ludilom

Kurir.rs

12.6.2018

Mnoge svjetski poznate zvijezde čine moguće i nemoguće stvari da bi održale svoju fizičku kondiciju i dobar izgled na zavidnom nivou. Neki od njih imaju veoma neobične navike u ishrani, evo i koje. Šta god mislili, slavne osobe nisu poput „običnih ljudi“. Kada gube kilograme, doslovno to rade za novac. Ovo je lista najneobičnijih metoda pomoću kojih poznati gube kilograme. 

Natali Portman (Natalie)

Za ulogu baletne plesačice koja ima probleme s težinom, Natali je morala imati oko 37 kilograma. Njena dnevna ishrana sastojala se od pola grejpa, mrkve i malo badema. Zvuči strašno, ali ta uloga joj je donijela Oskar.

Kristina Agilera (Christina Aguilera)

Pjevačica kaže da neobično jede: svakodnevno konzumira nešto hrskavo, mekano, vruće i hladno. Hrana, također, mora biti iste boje.

Madona (Madonna)

Kako biste željeli da izgledate u 59. godini? Možda poput Madone? Pjevačica je u nevjerovatnoj formi. To je zato što se njena ishrana temelji na pretpostavci da je zrak dovoljan za funkcioniranje našeg tijela. Ona kuha hranu, ali je ne jede: samo je miriše i ne jede ništa osim slane supe od vode. Madona sigurno ne živi ovako sve vrijeme, ali koristi ovu metodu kada treba brzo skinuti koji kilogram.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.