5,1 MILION PREGLEDA

Imala i pomoćnicu: Suprugu otkrila da je drugi put trudna, njegova reakcija je hit

Tati nije trebalo mnogo da shvati o čemu se radi

"Velika sestra" pritekla u pomoć. TikTok

E. Ag.

3.10.2023

Buduća mama Rene (Renee) raznježila je korisnike na društvenim mrežama nakon što je snimila pa podijelila kako je svom suprugu otkrila da čekaju drugo dijete. TikTok video koji je u kratkom vremenu postao viralan i trenutno ima 5,1 milion pregleda, prikazuje trudnicu koja svome suprugu daje do znanja kako je trudna drugi put.

Kako bi suprugu saopćila sretnu vijest, pomogla joj je i njihova starija kćerka kojoj je Rene stavila privremenu tetovažu s natpisom ''velika sestra''. Tati nije trebalo mnogo da shvati o čemu se radi, a njegova iskrena reakcija postala je pravi viralni hit.

Naime, nakon što mu je Rene potvrdila kako uistinu nosi još jednu bebu, njen suprug se rasplakao i doslovno poskočio u zrak od sreće, piše Index.hr.


@reneelouiseknox He was happy to say the least 🥹 #dadsoftiktok #husbandwife #husbandandwife #husbandsoftiktok #momsoftiktok #secondchild #pregnant #pregnancytiktok #pregnant🤰 #tellingmyhusbandimpregnant #pregnancyannouncement #texasmom #duenovember2023 #babycomingsoon ♬ The Wisp Sings - Winter Aid

- Ovo je predivno, kako je lijepo vidjeti sreću u njegovim očima. Čestitamo vam - jedan je od mnogih komentara oduševljenih pratilaca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.