SUPRUGA LIDERA SDA

Objavljen snimak: Sebija Izetbegović izlazi iz auta i prilazi kućici zaštitara na KCUS-u

Ranije je objavljeno da je Izetbegović prišla zaštitaru KCUS-a, pljunula ga i izvrijeđala jer joj nije dozvolio da uđe na ulaz za direktore

Izetbegović: Snimljena kako prilazi zaštitarovoj kućici na KCUS-u. Screenshot / Facebook

E. Ć.

7.12.2023

Na društvenim mrežama je objavljen snimak na kojem Sebija Izetbegović, bivša generalna direktorica KCUS-a i supruga lidera SDA Bakira Izetbegovića, izlazi iz automobila i prilazi kućici u kojoj je zaštitar ove zdravstvene ustanove.

Podsjetimo, kako je portal "Pressmedia" objavio ranije, Sebija Izetbegović je u utorak ujutro, 5. decembra, napravila skandal kada je prišla zaštitaru i pljunula ga jer joj nije dozvolio da uđe na ulaz za direktore.

Izetbegović je u utorak ujutro oko 10 sati stigla na KCUS i po navici, pokušala je ući na kapiju broj 4., kapiji koja je namijenjena za dostavna vozila i za generalnog direktora.

Međutim, postupajući po pravilima i zakonima o internoj kontroli, zaštitar joj nije dopustio da prođe, jer više nije direktorica.

Potom se odvezla do zaštitara na kapiju koju nije mogla proći, dramatično izašla iz automobila, prišla čovjeku i pljunula ga.

Sve je to popraćeno najpogrdnijim psovkama čovjeku koji je samo radio svoj posao.

Treba naglasiti da ovakvo bahato i bezobrazno ponašanje sigurno neće proći bez uključivanja i policije. 

Organima zaduženim za provedbu Zakona sigurno neće biti teško utvrditi sve ove činjenice, jer je sve pokriveno videonadzorom, ranije je objavio portal "Pressmedia".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.