SMIJENJENA DIREKTORICA

Skandal Sebije Izetbegović: Pljunula zaštitara na KCUS-u i izvrijeđala ga jer je nije pustio na kapiju za direktora

Postupajući po pravilima i zakonima o internoj kontroli, zaštitar joj nije dopustio da prođe, logično jer više nije direktorica

Izetbegović: Napala čovjeka koji je radio svoj posao. Twitter

E. Ć.

6.12.2023

Smijenjena direktorica KCUS-a i supruga Bakira Izetbegovića (SDA) Sebija Izetbegović napravila je nezapamćeni skandal  u utorak ujutro na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, kada je prišla zaštitaru i pljunula ga, prenosi Pressmedia.

Izetbegović je u utorak ujutro oko 10 sati stigla na KCUS i po navici, pokušala je ući na kapiju broj 4. Inače, ta kapija je namijenjena za dostavna vozila i za generalnog direktora.

Međutim, postupajući po pravilima i zakonima o internoj kontroli, zaštitar joj nije dopustio da prođe, logično jer više nije direktorica. 

Potom se odvezla do zaštitara na kapiju koju nije mogla proći, dramatično izašla iz automobila, prišla čovjeku i pljunula ga.

Sve je to popraćeno najpogrdnijim psovkama čovjeku koji je samo radio svoj posao.

Treba naglasiti da ovakvo bahato i bezobrazno ponašanje sigurno neće proći bez uključivanja i policije. Organima zaduženim za provedbu Zakona sigurno neće biti teško utvrditi sve ove činjenice, jer je sve pokriveno videonadzorom, prenosi Pressmedia.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.