SIGURNOST NA PUTU

Topla preporuka za putovanje – ASA CENTRAL putno osiguranje

Putujte potpuno sigurno

Topla preporuka za putovanje – ASA CENTRAL putno osiguranje. ASA CENTRAL osiguranje

Marketing

7.12.2023

Putovanja su jedinstvena prilika za proširenje horizonta, upoznavanje različitih kultura, sticanje poznanstava kao i uživanje u raznolikim kulinarskim sepcijalitetima. Ona obogaćuju stranice uspomena u albumu života. Putovanja donose posebnu dimenziju sreće, a naročito kada prođu sigurno. Međutim, putovanja sa sobom nose i rizik od nepredviđenih situacija, mogućnost tjelesne povrede ili razbolijevanja. Da bi punim srcem uživali i imali bezbrižno putovanje ove zime, ASA CENTRAL Topla preporuka za putovanje je online Putno osiguranje. To nije samo uobičajena preporuka, nego podsjetnik za sigurno putovanje. U slučaju da se dogodi kvar na vozilu ili saobraćajna nezgoda tokom putovanja, Pomoć na koju uvijek možeš računati je ASA CENTRAL online Pomoć na putu.

Putem webshopa uz 20% online popusta može se ugovoriti ASA CENTRAL Putno osiguranje koje pruža sveobuhvatnu finansijsku zaštitu od nepredviđenih rizika na putovanju i pokriva:

• Bolnički tretman u inostranstvu u odgovarajućim bolničkim ustanovama,
• Medicinska sredstva i terapije propisane od ljekara (lijekovi, zavoji, gips...),
• Hitni transport do najbliže bolnice ili ljekara,
• Hitne operacije i intervencije,
• Stomatološke usluge za olakšanje akutnih zubobolja,
• Propisani transport i pratnja iz inostranstva u mjesto boravka,
• U slučaju smrti osiguranika, troškove trasnporta kući ili troškove ukopa u mjestu gdje je smrt nastupila (do 10.500,00 KM).

ASA CENTRAL Topla preporuka za putovanje ove zime ne obuhvata samo Putno osiguranje, nego i preporuku za uživanje u toplim napicima, nošenje tople odjeće te osiguranje od provalne krađe i razbojništva za vrijeme putovanja. Kako biste stigli na planirano odredište u slučaju kvara na cesti ili saobraćajne nezgode, ASA CENTRAL preporuka je Pomoć na putu. Neka zimsko putovanje bude prepuno nezaboravnih avantura uz sigurnost svakog putnika, koja je prioritet ASA CENTRAL osiguranja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.