DELTA MARKETING

"Delta Marketing" otvaraju nove poslovnice, nude posao u BiH po njemačkim standardima!

"Delta Marketing" je ponosan na svoju modernu korisničku službu koja radi sa dosta strasti, znanja i ideja.

"Delta Marketing" opravdao ulogu najuspješnije telemarketing kompanije u oblasti odlaznih poziva (outbound) u BiH: Otvaraju nove poslovnice, nude posao u BiH po njemačkim standardima.... Delta Marketing

Marketing

6.12.2023

"Delta Marketing" je najuspješnija firma za telemarketing u našoj zemlji u oblasti odlaznih poziva (outbound calls), u velikoj je ekspanziji i svakog mjeseca otvara nova radna mjesta u Bosni i Hercegovini.

Ova firma postavlja standarde u svojoj branši u pogledu sigurnosti, tehnologije i inovacija i uvijek može ponuditi najbolja rješenja. Kao rezultat uspješnog poslovanja otvorena je poslovnica u Jelahu (Tešanj), gdje je posao dobilo 60 novih radnika.

- Nismo slučajno izabrali Jelah (Tešanj) za proširenje našeg poslovanja. Ovdje investitori imaju vrhunske uslove i podršku lokalne zajednice. Nakon deset godina rada u Sarajevu, gdje imamo zaposlenih 70 radnika, odlučili smo se na proširenje poslovanja. Moramo istaći susretljivost nadležnih općinskih struktura u Tešnju. Nakon Jelaha u planu je otvaranje ureda širom Bosne i Hercegovine – ističu iz "Delta Marketinga".

"Delta Marketing" ima visoke standarde u oblasti profesionalizma i efikasnosti, a iz dana u dan povećava se lista njihovih klijenata iz cijelog svijeta.

- Mi pomažemo da kupce pretvorite u zadovoljne kupce. Iza nas je decenija uspješnog rada. Kod nas se tačno zna šta ko radi i nema prostora za improvizacije. Naša najveća snaga su vrijedni i profesionalni radnici. Pažljivo biramo svakog radnika. Ako želite uspješno komunicirati za brendove i s ljudima, morate ih razumjeti. Zato ne radimo uvijek sve za svakoga, već vam nudimo upravo ono rješenje koje vama odgovara, kako bi na kraju vaši kupci bili više nego zadovoljni vama i vi nama. Ne možete kupiti zadovoljstvo kupaca, ali možete uložiti u njega - dodaju iz ove kompanije.

"Delta Marketing" je ponosan na svoju modernu korisničku službu koja radi sa dosta strasti, znanja i ideja.

- Imamo iskustvo, stručnost i uspjehe iz 30 projekata u svim industrijama, od opskrbe energijom i telekomunikacija, preko anketa i planiranja, do potencijalnih kupaca u svim mogućim kategorijama. Zaposlenici imaju privlačne i sigurne radne uslove. Imamo nekoliko prednosti u odnosu na konkurenciju, kao i bonuse. Zaposlenici imaju priliku raditi u uredima u Sarajevu i Jelahu. Ključni uslov da postanete dio "Delta Marketinga" je poznavanje njemačkog jezika na minimalnom nivou B2 i godinu dana rada u telefoniji – pojašnjavaju iz uspješne bh. firme.

"Delta Marketing" opravdao ulogu najuspješnije telemarketing kompanije u oblasti odlaznih poziva (outbound) u BiH: Otvaraju nove poslovnice, nude posao u BiH po njemačkim standardima.... Delta Marketing

Njihova grupacija ima i tri firme koje se nalaze u Evropskoj uniji i sve rade po njihovim standardima.

- Širom Bosne i Hercegovine su smješteni izvršni i servisni centri za telekomunikaciju, a logistika i ostali segmenti kompanije nalaze se u Njemačkoj i u još nekoliko zemalja Evropske unije. Nakon otvaranja filijale u Jelahu (Tešanj) nastavljamo sa drugim bh. gradovima i daljim razvojem. Plan nam je da do 2025. godine imamo 250 zaposlenih. Imamo velike planove, a sigurno da ćemo ih realizirati bez većih problema jer nudimo plate iznad prosjeka i ostale uslove – poručuju iz "Delta Marketinga".

Zbog širenja poslovanja, svi zainteresovani koji žele biti dio porodice "Delta Marketinga" u Sarajevu (30 novih radnika) ili Jelahu (20 novih radnika) mogu se javiti na brojeve telefona 033/846-977 ili 061/622-303, na e-mail: [email protected], te putem stranice na Facebooku https://www.facebook.com/DeltaMarketingBIH

Više informacija o samoj firmi "Delta Marketing" može se saznati na njihovoj zvaničnoj web stranici: https://deltamarketing.ba/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.