GORENJE

Bez rizika - Kupovina ugradbene pećnice uz mogućnost probe do 100 dana

Garantovan kvalitet i dugotrajnost

Marketing

29.5.2023

Kupovina kućanskih aparata, posebno kad je riječ o kuhinjskim, je velika stvar za svaku porodicu i domaćinstvo. Riječ je o uređajima koje ćete koristiti svakodnevno i zato pažljivo birate one koji su funkcionalni, estetski lijepi, a prije svega kvalitetni. Upravo s ciljem otklanjanja svih nedoumica koje imate i olakšavanja odabira idealnog proizvoda za vas, brend Gorenje je pokrenuo akciju 100 dana probni period koja omogućava probu za sve Gorenje OptiBake pećnice, ugradbene aparate i nape kupljene od 08. maja do 08. juna.

Od hljeba i pizze, preko kolača, pa sve do veličanstvenih jela sa mesom i povrćem za cijelu porodicu - Gorenje OptiBake pećnice spremne su za sve kulinarske izazove i garantuju savršeno ispečena jela. Ovaj kuhinjski aparat bit će vaš glavni saveznik u pripremi kulinarskih specijaliteta, za savršeno pečena jela, a uvjerićete se da je jednostavan za korištenje i održavanje, kao i pouzdan uz pet godina garancije prilikom kupovine.

Da li ste znali da hrana ispečena u pećnici može biti hrskava i ukusna i to bez korištenja ulja? Upravo funkcija AirFry koju imaju OptiBake pećnice to omogućava - ekstremno intenzivno pečenje uz pomoć vrelog zraka ne zahtijeva ulje da biste imali savršeno ukusnu hranu. Visoka temperatura obuhvata jelo sa svih strana, ujednačeno peče i tako pruža odlične rezultate. Funkcija je pogodna za pripremu mesa, ribe, povrća, kao i već zamrznuta jela, kao što je pomfrit ili pileći medaljoni.

Također, SteamAssist OptiBake pećnice imaju i rezervoar za vodu na upravljačkoj ploči, a kada ga napunite moći ćete da iskoristite funkciju za dodavanje pare u procesu pečenja. Pećnica će vam signalizirati kad za to dođe vrijeme. U zavisnosti od modela uređaja, potrebno je samo da pritisnete središnje dugme ili dodirnete funkciju na ekranu kako biste aktivirali ubacivanje pare. Na taj način, pobrinut će se da hrana koju pripremate ima savršeno hrskavu koru.

Dizajnirane da unaprijede i olakšaju iskustvo spremanja hrane, pogotovo kulinarskim početnicima, OptiBake pećnice dolaze i sa funkcijom AutoBake, odnosno potpuno automatskim programom kuhanja sa 22 temeljno testirana recepta koje možete da odaberete. Tako su, recimo, svi parametri poput vremena, temperature i grijača automatski podešeni. Tokom svih koraka automatskog procesa kuhanja nema potrebe za ručnim mijenjanjem podešavanja. Najpogodniji je za pripremu jela poput hljeba ili lazanja, koja zahtijevaju promjenu temperature.

U sve bržem načinu življenja, znamo da je vrijeme ključno i da želite maksimalno iskoristiti svoje dane. Pojednostavite svoj život uz pomoć aplikacije ConnectLife koja vam omogućava daljinsko pokretanje, upravljanje i provjeru statusa vaše pećnice. Aplikacija je jednostavna za preuzimanje i korištenje, a uz dodatne mobilne obavijesti, glasovnu kontrolu i recepte na dohvat ruke život nikada neće biti lakši.

Brend Gorenje je mnogo više od kućanskih aparata - živi u srcu doma i svakodnevnog života, pojednostavljuje svakodnevne aktivnosti i život čini manje komplikovanim. Uz Gorenje OptiBake pećnice priprema hrane će biti manje komplikovana i brža, pa ćete tako dragocjeno vrijeme moći da posvetite najdražim ljudima i svojim omiljenim aktivnostima. Odaberite onu koja najviše odgovara vašem stilu života i potrebama, a Gorenje vam garantuje njen kvalitet i dugotrajnost.

Za više informacija, posjetite Gorenje sajt i uživajte u sigurnosti svog izbora i sjajnoj hrani!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.