GRANOFF

Granoff noviteti bez kojih ne možemo zamisliti odlazak na party

Party look inspo: Bezvremenska moda za proljetne zabave

Granoff noviteti bez kojih ne možemo zamisliti odlazak na party. GRANOFF

Marketing

26.5.2023

Klasični styling je uvijek u in
Postoje neki odjevni komadi koji nikada ne izlaze iz mode. Premda živimo u vrijeme brzih promjena, klasični modni izražaj će uvijek odisati luksuzom i izgledat ćemo dotjerano. Odijela i sakoi su modni trend koji će nadživjeti sve modne promjene bez obzira na to kako ćete ga kombinirati. Neizbježan su izbor za večernje kombinacije, izlaske i zabave.

Granoff je sigurno pravi izbor za ovo ljeto. Nova kolekcija odijela je izrađena od luksuznih materijala, trendovskog dizajna koji zadržava potrebnu modnu melodiju klasičnog. Vaš pravi izbor za glamurozne kombinacije.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Bezvremenski komadi u koje vrijedi ulagati
Odijela i sakoi su bezvremenski modni odabir koji ima dugu istoriju. Predstavljaju nezaobilazni fashion outfit za svakog muškarca ali i žene. Iako su se nekada smatrali odabirom za strogo formalne događaje, danas se mogu nositi i kombinirati na sve i u njih vrijedi uložiti. Poželjno je birati odijela od prirodnih materijala premium kvalitete koji im daju dugovječnost, osjećaj ugodnosti kada se nose ali i izgled koji je uvijek primjećen.

Granoff odijela su idealan odabir za svečane prilike, no imat ćemo styling koji se kasnije može nositi i odvojeno koji možete upotpuniti odabranim modnim detaljima koji će kreirati gramurozni look i tokom dana.

Odijela kao dio svakodnevnog outfita
Odijela su prosto svestran modni komad. Možete ih nositi na posao, savršen su outfit za vjenčanje ali i odličan su izbor za odjeću za izlazak i zabave. Uvijek su šik i uvijek u trendu. Kombinirajte ih uz običnu t-shirt majicu, poslovnu košulju i kravatu ali i patike, mokasine pa i modne sandale. Sako od odijela se može nositi i u jeans, a hlače samo uz košulju ili tanki džeper, čak i samo uz polo majicu.

Svestran komad, zar ne?

Posjetite Vama najbližu Granoff prodavnicu i nabavite svoj bezvremenski modni look. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.