U NEDJELJU SVE IZNOVA

Svjetski spektakl Lepe Brene u Zetri kroz fotografije: Više odjevnih kombinacija, grandiozna bina i neprevaziđeni hitovi

Gošće na koncertu bile su pjevačice Ana Bekuta, Milica Todorović i Senidah

Lepa Brena - Avaz
Lepa Brena - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+17
E. D. A.

21.4.2024

Obećala - ispunila. Kako je Lepa Brena najavila, večeras je u Sarajevu bio pravi svjetski spektakl. Od grandiozne bine, svjetlosnih efekata, ozvučenja, koreografija do njenih odjevnih kombinacija, Lepa Brena pokazala je zašto važi za jednu od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda.

Bila je lijepa i emotivna noć. A takva će biti i sutrašnja, kada je zakazan drugi koncert Lepe Brene u sarajevskoj Zetri.

Koncert  je otvorila numerom "Uđi slobodno", a nastavila je nizati brojen hitove iz svoje višedecenijske karijere kao što su  "Srećna žena", "Pazi kome zavidiš", "Boliš i ne prolaziš", "Kuća laži", "Grad", "Ja nemam drugi dom"...


Atmosfera je dostigla svoj vrhunac uz dobro poznate taktove "Jugoslovenke", a publika nije ostala ravnodušna. Pala je i koja suza.

Senidah. N. Šaljić

Gošće na koncertu bile su pjevačice Ana Bekuta, Milica Todorović i Senidah koje su također oduševile publiku svojim izvedbama.

Lepa Brena na binu je izašla u crvenoj haljini inspiriranoj venecijanskim kostimima. Kasnije se presvukla u svijetloplavu šljokičastu haljinu, a potom i ljubičastu kombinaciju. Na kraju je odjenula crni kombinezon sa crvenim i srebrenim detaljima, dok je na nogama nosila šljokičaste duboke čizme.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.