PJEVAČICA BLISTA

Haljina Rade Manojlović je apsolutni hit

Pjevačica je prepoznatljiva po svom odabiru haljina za scenu u kojima uvijek sa ponosom ističe svoje izvajano tijelo

Rada Manojlović. Instagram

O. T.

21.11.2023

Osim po sjajnim pjesama uz koje je uvijek dobar provod pjevačica Rada Manojlović prepoznatljiva je i po svom odabiru haljina za scenu u kojima uvijek sa ponosom ističe svoje izvajano tijelo.

Iako njeni stajlinzi ponekad nailaze na salvu kritika, Rada je  pokazala da svaku odjevnu kombinaciju umije i te kako dobro da iznese, što ne polazi svima za rukom.

Ovoga puta je u moru snimanja i nastupa, dok sa nestrpljenjem iščekuje da objavi svoj dugo najavljivani album otkrila da više ni sama ne zna gdje se nalazi.

-Više ne znam ni gdje idem, ni šta pričam, bitno je samo da snimamo i snimamo. Bez prestanka – požalila se Rada svojim fanovima na Instagramu.

Ipak i kada je najviše umorna, ona zna da odabere pravi stajling, a tako je za jedno pojavljivanje na sceni obukla izuzetno provokativnu haljinu koja bi joj se savršeno uklopila uz duet „Marakana“, jer pojavom jednostavno asocira na Brazil i karnevalsku atmosferu.

Pozitivni komentari su počeli da se nišu, a svi su bili oduševljeni.

„Definicija za zgodnoću“, „Vau kakva haljina!“, „Divno ti stoji, prezgodna si“, „Svakim danom sve ljepša i ljepša“, samo su neki od komplimenata koje su korisnici Instagrama upućivali atraktivnoj pjevačici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.