ŽENSKE STVARI

Kolinda Grabar-Kitarović: "Nafljaskam" ujutro tekućeg pudera i šminke i onda to izdrži čitav dan

Tportal.hr

28.3.2018

Tokom cjelodnevnih obaveza u Karlovcu i okolici, gdje je trenutno preselila svoj ured, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je i pjevačicu i voditeljicu Sanju Doležal na Radio Mrežnici te s njom porazgovarala o tipično ženskim stvarima.

U opuštenom razgovoru, Kolinda Grabar-Kitarović se, poput svake žene, raspričala o ženskim stvarima, priznavši kako joj je pivo draže od crnog vina, na koje je intolerantna, da je ljubiteljica slanog, a ne slatkog, najdraža pjesma "Novih fosila" joj je 'Košulja plava', a na pitanje voli li više 'zabavnjake' ili 'narodnjake', rekla da je to 'ovisi o prigodi'.

Kad je riječ o privatnom životu i opuštanju, najdraže joj je s djecom ispeći kokice i tako provoditi vrijeme jer je njen suprug i otac djece Jakov Kitarović puno stroži od nje.

Iako je predsjednica Hrvatske te odlučuje o mnogim važnim stvarima, svakoga jutra, Kolinda Grabar-Kitarović je tek 'tipična žena' koja stoji pred ormarom i gleda u njega jer 'nema šta obući'.

'Naravno da imam problem kao i svaka žena ujutro, jer nemam što obući', priznala je Sanji Doležal te dodala kako je 'primijetila da je i ona ukrala dvije haljine iz njenog ormara', aludirajući na iste haljine u kojima su se dvije dame pojavile u javnosti.

Za kraj je otkrila kako je tajna njenog dobrog tena u kremi sa zaštitnim faktorom.

- "Nafljaskam" ujutro malo tekućeg pudera i šminke i onda to izdrži čitav dan.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.